Tilbygning

Udvid boligen eller bygningen

Er du interesseret i at udvide boligen eller bygningen og har brug for professionel hjælp? Hos Tømrermester Jacob Nørmølle laver vi tilbygninger hvor vi altid bestræber os på at levere et resultat, der lever op til dine forventninger, og som du er fuldt tilfreds med. Vi tilbyder tilbygning til private boliger, erhvervsbygninger både som udvidelse af nuværende bygning eller bl.a. som garage, skur m.m.

Tilbygning fremfor nyt hus

Der kan være forskellige årsager til, at man ønsker at tilbygge på det eksisterende hus, i stedet for at købe nyt. Det kan blandt andet være et ønske om at udvide boligen, i forbindelse med at pladsen i huset begynder at være trang, familien udvides og der er brug for et ekstra værelse, eller man ønsker at gøre huset mere attraktivt. I stedet for at vælge at fraflytte den nuværende bolig til en større bolig i et andet område, er det en god løsning med tilbygning, særligt hvis man er glad og tilfreds med det nuværende kvarter man bor i.

Vi hjælper med dit tilbygningsprojekt

Hos Tømrermester Jacob Nørmølle står vi klar til at følge dit tilbygningsprojekt til dørs. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om dine tanker og ønsker, så vi sammen kan finde frem til den rette løsning. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 53 25 31 74, mail info.jacobn@gmail.com eller ved at udfylde kontaktformularen.