Renovering

Ind- og udvendige renoveringsopgaver

Har du brug for et professionelt tømrerfirma til at stå for dit renoveringsprojekt? Vi klarer opgaven. Uagtet om du har brug for hjælp til ind- eller udvendige renoveringsopgaver, står Tømrermester Jacob Nørmølle klar til at hjælpe. Vi udfører blandt andet udskiftning af tagkonstruktion, renovering af loftrum, som skal laves til beboelse m.m., og er ligeledes behjælpelige med nedrivning af det gamle. Renovering kan være nødvendig, når dele af et hjem eksempelvis bliver for gamle, nedslidte eller i dårligere/forværret stand og derfor ikke fungerer optimalt. Det behøver ikke at være hele hjemmet, der renoveres, men kan også blot være dele af hjemmet.

Renovering af sommerhus

Hos Tømrermester Jacob Nørmølle tilbyder vi ligeledes renovering eller ombygning af sommerhuse. Renovering af det gamle sommerhus er en oplagt mulighed for at give det et nyt liv. Der kan være mange årsager til, at man ønsker renovering af ens sommerhus. Det kan for eksempel være i forbindelse med, at man mangler funktioner som sovepladser eller et samlet køkkenalrum, eller at man har et ønske om større vinduer for mere sammenhæng med naturen.

Kontakt os

Vores dygtige tømrer står klar til at hjælpe med dit renoveringsprojekt. Du kan kontakte os på telefon 53 25 31 74, mail info.jacobn@gmail.com, eller ved at udfylde kontaktformularen.